Πως να την φτιάξετε:
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο στο αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτετε το κρεμμύδι και το σέλινο και σοτάρετε για 5 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν τα υλικά. Προσθέτετε, τα καρότα, το Ginger και τον ζωμό. Όταν τα υλικά φτάσουν σε σημείο βρασμού, χαμηλώστε τη φωτιά, σκεπάστε την κατσαρόλα και σιγοβράστε για 20 περίπου λεπτά. Τοποθετείστε τη σούπα στο blender μέχρι να λιώσουν τα υλικά. Βάλτε ξανά τον χυλό στην κατσαρόλα και προσθέστε το μοσχοκάρυδο και το αλατοπίπερο. Ζεστάνετε τη σούπα και σερβίρετε.