- 1 φλιτζάνι νιφάφες βρώμης
- 1 φλιτζάνι μήλο
- 1/2 φλιτζάνι βατόμουρα, φρέσκα ή κατεψυγμένα και αποψυγμένα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/8 κουταλάκι αλάτι
Πως να τα φτιάξετε:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Αλείφουμε το μίνι ταψί για μάφιν με λίγο ελαιόλαδο. Τοποθετούμε τη βρώμη σε ένα multi, μέχρι η βρώμη να γίνει αλεύρι. Προσθέτουμε το μήλο, το ελαιόλαδο και το αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τοποθετούμε το μείγμα βρώμης σε ένα μεσαίο μπολ και προσθέτουμε τα βατόμουρα χωρίς να ανακατέψουμε πολύ. Μοιράζουμε ομοιόμορφα τη ζύμη στις θήκες των muffin. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν τα muffins από πάνω και μέχρι μία οδοντογλυφίδα να βγει καθαρή από το κέντρο του Muffin, περίπου 18 λεπτά.