ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ!
Υλικά:
4 τορτίγιες μικρού μεγέθους ολικής άλεσης
200 γρ κατίκι
10 ντοματίνια ψιλοκομμένα
300 γρ. ψημλενο φιλέτο απο στήθος ή μπούτι κοτόπουλο
2 καρότα τριμμένα
ξύσμα από 1 λεμόνι
30 γρ. κάπαρη
1 αγγουράκι ψιλοκομμένο
100 γρ ανάμεικτα λαχανικά
Πως να τα φτιάξετε:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά της γέμισης. Ζεσταίνουμε ελαφρώς τις τορτίγιες σε φούρνο προθερμασμένο στους 170 βαθμούς για 1-2 λεπτά μέχρι να γίνουν λίγο πιο ευλύγιστες προσέχοντας να μην τις παραψήσουμε και γίνουν τραγανές. Τις απλώνουμε σε επίπεδη επιφάνεια και μοιράζουμε το μείγμα της γέμισης. Τις τυλίγουμε σε ρολό είτε με τον μεξικάνικο τρόπο.