Ένας διαφορετικός τρόπος να απολαύσετε το κοτόπουλο!
Υλικά:(για 4 άτομα)
Για το σερβίρισμα: (προαιρετικά)
Πως να το φτιάξετε;
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς στον αέρα. Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο. Κόβουμε το κρεμμύδι σε χοντρά κομμάτια, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε θυμάρι, το μπούκοβο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Βάζουμε το σπανάκι και σοτάρουμε για 10 λεπτά μέχρι να πέσει ο όγκος του. Αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τον δυόσμο και τον άνηθο ψιλοκομμένα, το ξύσμα από το λεμόνι και ανακατεύουμε. Κόβουμε τα κοτόπουλα στη μέση και τα ανοίγουμε τόσο ώστε να δημιουργηθεί μία θήκη. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, 2 κ.σ. ελαιόλαδο και απλώνουμε παντού με τα χέρια μας. Μοιράζουμε τη γέμιση μέσα στη θήκη που έχουμε κάνει σε κάθε κοτόπουλο . Μεταφέρουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε για 25 λεπτά. Αφαιρούμε από τον φούρνο και σερβίρουμε με ρόκα, τοματίνια και πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Καλή Απόλαυση!