Υλικά:
Πως να το φτιάξετε;
Σε ένα επεξεργαστή τροφίμων πολτοποιούμε τους χουρμάδες μαζί με το φυστικοβούτυρο να γίνουν μια μαλακή μάζα.Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ, προσθέτουμε το κακάο και τα αμύγδαλα και με τα χέρια ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί. Τοποθετούμε σε μια μεμβράνη, του δίνουμε το σχήμα που θέλουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα να σφίξει.
Μπορούμε να φτιάξουμε και μικρά τρουφάκια, πλάθοντας μπαλάκια τα οποία είτε τα πασπαλίζουμε με κακάο είτε τα βουτάμε σε λιωμένη σοκολάτα με stevia !
Διατηρείται στο ψυγείο για αρκετές μέρες.
Μπορείτε να συνοδεύσετε με 2-3 φράουλες ή 1 κ.σ. bluberries για extra γεύση!