Ένα γλυκό snack που θα σας ξετρελάνει!
Υλικά :
Πως να την φτιάξετε;
Στο blender προσθέστε τους χουρμάδες με 3-4 κ.σ. νέρο μέχρι να δημιουργηθεί μία κολλώδη πάστα. Βγάλτε την πάστα των χουρμάδων και τοποθετήστε την σε ένα μπολ. Στην συνέχεια ζεσταίνετε ελαφρά το φυστικοβούτυρο και το σιρόπι σφενδάμου στο φούρνο μικροκυμάτων (όπως 20 δευτερόλεπτα) και ανακατεύετε με την πάστα των χουρμάδων. Προσθέστε το εκχύλισμα βανίλιας και την βρώμη. Στην συνέχεια προσθέστε και τα chips σοκολάτας και τα ψιλοκομμένα φιστίκια. Ζυμώστε με τα χέρια σας για να τα συνδυάσετε καλά. Σε ένα ταψί προσθέστε αντικολλητικό χαρτί και πιέστε την ζύμη σας ώστε να σχηματιστεί μία στρώση. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά και αφήστε στην άκρη να κρυώσει. Κόψτε σε λεπτές μπάρες.
Σε ένα μπεν μαρί συνδυάστε την μαύρη σοκολάτα και το λάδι καρύδας μέχρι να σχηματίσουν ρευστή κρέμα και βουτήξτε τις μπάρες σας.
Καλή Απόλαυση!