Ένα πιάτο με μοναδικά αρώματα , ιδανικό για τους λάτρεις των μεξικάνικων γεύσεων!
Υλικά :
Πως να το φτιάξετε;
Βάζουμε ένα γουόκ σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και αφήνουμε να ζεσταθεί. Ψιλοκόβουμε τα σκόρδα, την πιπεριά και τα ρίχνουμε στο γουόκ. Σοτάρουμε για 1 λεπτό μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε την κινόα, την ντομάτα, το νερό, τον κύβο λαχανικών, το καλαμπόκι, τα φασόλια, το μπούκοβο, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 15-20 λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί η κινόα και να μειωθούν τα υγρά της. Αφαιρούμε από τη φωτιά. Ψιλοκόβουμε το αβοκάντο και το βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τον κόλιανδρο, τον χυμό και το ξύσμα του λάιμ. Τα προσθέτουμε στο γουόκ τελευταία στιγμή, ελέγχουμε τα καρυκεύματα και σερβίρουμε.
Καλή Απόλαυση!