Ένα ιδανικό γλυκάκι!
Υλικά:
Πως να τα φτιάξετε;
Αρχικά, σε ένα mixer, χτυπάτε τα αμύγδαλα, μέχρι να γίνουν σκόνη. Προσθέτετε ένα – ένα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από την τριμμένη καρύδα) και δημιουργείτε ένα ομοιογενές μείγμα. Με ένα κουτάλι της σούπας πλάθετε σε ομοιόμορφες μπαλίτσες. Στην συνέχεια, τις περνάτε εξωτερικά από την τριμμένη καρύδα. Αφήνετε τα τρουφάκια σας σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και το τοποθετείτε στο ψυγείο για 15 λεπτά.
Καλή Απόλαυση!