Μία γλυκιά απόλαυση χωρίς ενοχές!
Υλικά:
Πως να τις φτιάξετε;
Βάζουμε τα αμύγδαλα στο multi και τα αλέθουμε μέχρι να γίνουν πολύ σχεδόν σκόνη. Προσθέτουμε την βρώμη, το κακάο, την κανέλα και το αλάτι και χτυπάμε πάλι στο multi, μέχρι να γίνει ένα πηχτό μείγμα, που πλάθεται και δεν διαλύεται. Μουλιάζουμε τους χουρμάδες για 10-15 λεπτά στο νερό. Στην συνέχεια αφαιρούμε το νερό και τους προσθέτουμε στο μείγμα μας μαζί με το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε για λίγο ακόμα. Ρίχνουμε λίγο κακάο σε ένα πιάτο. Πλάθουμε μπαλίτσες στο μέγεθος που επιθυμούμε , τις περνάμε από το κακάο και τις ακουμπάμε σε πιάτο με λαδόκολλα. Σερβίρουμε με ζεστό καφέ!
Καλή απόλαυση!