Σαλάτα ζυμαρικών με άρωμα Ελλάδας!
Υλικά:
Dressing:
Πως να τα φτιάξετε;
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα 1 λίτρο νερό και 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνέχεια βράστε το νερό σε υψηλή θερμοκρασία. Προσθέστε το μπρόκολο και μαγειρέψτε για περίπου 2 έως 4 λεπτά. Μην πετάτε το νερό. Μεταφέρετε το μπρόκολο σε ένα άλλο μπολ και αφήστε το στην ακρη. Στραγγίζετε καλά το μπρόκολο. Προσθέστε στο νερό που έβραζε το μπρόκολο τα ζυμαρικά και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας όπως απαιτείται μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 9 έως 11 λεπτά. Στραγγίξτε τα ζυμαρικά και ξεπλύνετε με δροσερό νερό για 10 δευτερόλεπτα. Σε ένα μεγάλο μπολ σερβίρετε μαζί ζυμαρικά, μπρόκολο, ντομάτες, πιπεριά, κρεμμύδι και ελιές. Πασπαλίζουμε τη θρυμματισμένη φέτα πάνω από τη σαλάτα ζυμαρικών μπρόκολου. Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους χτυπάμε μαζί το ξύδι, την μουστάρδα, το μέλι, το σκόρδο, την ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Προσθέστε και το ελαιόλαδο και χτυπήστε ελαφρά έως ότου σχηματιστεί μια παχιά σάλτσα. Περιχύστε τα ζυμαρικά με την σάλτσα και σερβίρετε!
Καλή Απόλαυση!