Και ποιος δεν λατρεύει τα γλυκά; Πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε στον παραδοσιακό και κλασσικό κορμό σοκολάτας!
Υλικά:
Πως να τo φτιάξετε;
Ξεκινήστε θρυμματίζοντας με τα χέρια σας τα μπισκότα σε ένα μεγάλο μπολ. Σε ένα κατσαρολάκι ζεστάνετε το γάλα. Μόλις ζεσταθεί ρίξτε μέσα την κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια για να λιώσει. Μόλις λιώσει, αφήστε το μείγμα στην άκρη για να κρυώσει. Μόλις κρυώσει ρίξτε το μείγμα πάνω στα μπισκότα. Προσθέστε και το κονιάκ ή το ρούμι και τη βανίλια και ανακατέψτε. Μεταφέρετε όλο το μείγμα σε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί. Δωστε του μακρόστενο σχήμα με τα χέρια σας και τη βοήθεια της λαδόκολας. Κλείστε με το αντικολλητικό χαρτί και βάλτε στην κατάψυξη για να κρυώσει.
Καλή Απόλαυση!