Ένα άκρως καλοκαιρινό, δροσιστικό snack!
Υλικά:
2 μπάρες δημητρισκών χωρίς προσθήκη ζάχαρης
Για την κρέμα:
300 γρ γιαούρτι 2%
200 γρ τυρί κρέμα light
40 γρ μέλι
1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
Ξύσμα λεμονιού
Για το topping:
50 γρ χυμό λεμονιού
100γρ νερό
20 γρ μέλι
10 γρ corn flour
¼ κ.γλ κουρκουμάς
Πως να τα φτιάξετε:
Σε ένα κατσαρολάκι προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το μέλι, το corn flour, το νερό και τον κουρκουμά το τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά και φέρνουμε σε σημείο βρασμού ανακατεύοντας τακτικά, Σε ένα άλλο μπολ προσθέτουμε την κρέμα και ανακατεύουμε. Σπάμε τις μπάρες δημητριακών ώστε να φτιάξουμε την βάση των cheesecake. Μοιράζουμε την κρέμα στα μπολάκια και περιχύνουμε το topping. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες και είναι έτοιμο να το απολαύσετε.