Κουλουράκια ολικής άλεσης με άρωμα πορτοκάλι!
Υλικά (για περίπου 30 κουλουράκια)
•1/3 της κούπας ελαιόλαδο
•100g γιαούρτι στραγγιστό 2%
•Stevia υγρή (ανάλογα πόσο γλυκό το θέλετε)
•½ κούπα χυμό πορτοκαλιού
•Λίγο ξύσμα πορτοκαλιού
•½ κ.γ. σόδα
•1 βανίλια
•½ πρέζα αλάτι
•Φαρίνα ολικής άλεσης περίπου 300g μέχρι να γίνει μαλακή η ζύμη.
Πως να τα φτιάξετε;
Χτυπάμε στο mixer το ελαιόλαδο με τη stevia και το γιαούρτι μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το χυμό του πορτοκαλιού μέσα στη σόδα. Έπειτα προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και τις βανίλιες. Τέλος ρίχνουμε το αλάτι και σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Πλάθουμε στο σχήμα που θέλουμε και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν!
Καλή απόλαυση!🎈