Ένα διαφορετικό κέικ πρωινού με παραδοσιακό γιαούρτι & άρωμα λεμονιού!
Υλικά:
Πως να τα φτιάξετε;
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους προσθέστε την μαργαρίνη/ελαιόλαδο και τη ζάχαρη. Ανακατεύετε μέχρι να αναμειχθούν τα υλικά. Προσθέστε τα αυγά και το εκχύλισμα βανίλιας. Συνεχίστε προσθέτοντας το αλεύρι, το αλάτι, το baking powder και την κανέλα. Ανακατέψτε μέχρι να δέσει το μείγμα και προσθέστε το γάλα. Στη συνέχεια, προσθέστε τα κομμάτια μήλου. Προσθέτουμε σε φόρμες των muffins και καλύπτουμε τα 3/4 της φόρμας. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30-35 λεπτά, έως ότου οι κορυφές είναι χρυσές και μια οδοντογλυφίδα που εισάγετε στο κέντρο βγαίνει καθαρή. Μπορείτε να πασπαλίσετε μόλις κρυώσουν τα Muffins με λίγη κανέλα!
Καλή Απόλαυση!