Muffins με σοκολάτα αλλά χωρίς ζάχαρη, για να απολαύσετε χωρίς τύψεις!
Υλικά:
Πως να τις φτιάξετε;
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς C, στον αέρα. Βουτυρώνετε ένα ταψάκι με 12 θήκες για muffins. Κόβετε το πορτοκάλι στη μέση και έπειτα κάθε μισό σε 4 κομμάτια. Με κοφτερό μαχαίρι ή ψαλίδι αφαιρείτε τις άσπρες ίνες που ενώνουν τα φετάκια πορτοκαλιού. Αφαιρείτε και τις άκρες. Το βάζετε στο μπλέντερ με το λάδι , το χυμό, το αυγό και το αλάτι. Τα αλέθετε, να γίνουν κρέμα. Σε ένα μπολ βάζετε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το baking powder, τη σόδα, και με ένα κουτάλι ανακατεύετε. Προσθέτετε τα υγρά υλικά. Ανακατεύετε απαλά, ίσα να ενωθούν (χωρίς πολύ ανακάτεμα). Προσθέτετε τη σοκολάτα. Ανακατεύετε απαλά. Γεμίζετε τις θήκες κατά τα 3/4 και ψήνετε, να ροδίσουν, για περίπου 20΄-25′.