- 2 ½ φλιτζάνια Αλεύρι Αμυγδάλου
- ½ κουταλάκι μαγειρική σόδα
- ½ κουταλάκι του γλυκού Αλάτι
- ½ κουταλάκι σκόρδο σκόνη
- ¼ κουταλάκι του γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
- ½ κουταλιά της σούπας ξηρή ενεργή μαγιά
- 2 μεγάλα αυγά χτυπημένα
- ¼ φλιτζάνι Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C . Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύουμε όλα τα συστατικά εκτός από το αυγό & το ελαιόλαδο. Ανοίγουμε στο κέντρο μία τρύπα και προσθέτουμε χτυπημένα μέσα τα αυγά και το ελαιόλαδο. Συνδυάστε με μια σπάτουλα στην αρχή και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να σχηματίσετε μια μπάλα ζύμης πίτσας. Τοποθετήστε τη μπάλα ζύμης ανάμεσα σε δύο κομμάτια λαδόκολλας και πιέστε χοντρά τη μπάλα με τα χέρια σας για να την ισιώσετε σε έναν παχύ δίσκο. Ξεκινήστε να κυλάτε με έναν πλάστη μέχρι να σχηματίσετε μια κρούστα πίτσας Ξεκολλήστε το πάνω κομμάτι χαρτί λαδόκολλας, εξομαλύνετε τις πλευρές της κρούστας της πίτσας για να γίνει όμορφη και, στη συνέχεια, σύρετε το κάτω κομμάτι λαδόκολλας (με τη τυλιγμένη ζύμη πίτσας πάνω) σε ένα ταψί. Ψήνουμε την κρούστα για 10-12 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανή. Αφαιρέστε από το φούρνο, απλώστε ένα λεπτό στρώμα σάλτσας ντομάτας χωρίς ζάχαρη και γαρνιτούρες της επιλογής σας διάφορα λαχανικά όπως μανιτάρια, πιπεριές, τυρί χαμηλών λιπαρών και μυρωδικά. Επιστρέψτε την πίτσα στο φούρνο και ψήστε στην κεντρική σχάρα του φούρνου μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρετε αμέσως σε 8 κομμάτια.