Και ποιος δεν λατρεύει τα μπισκότα?!
Υλικά:
Πως να τa φτιάξετε;
Ρίχνουμε το κακάο, το baking powder, την μαγειρική σόδα και το αλάτι στο αλεύρι και ανακατεύουμε. Σε μπολ ανακατεύουμε καλά με σύρμα το ελαιόλαδο, το ηλιέλαιο, την stevia το εκχύλισμα βανίλιας και το νερό. Προσθέτουμε το μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε στη αρχή με σπάτουλα ζαχαροπλαστικής κι έπειτα με το χέρι μας, μέχρι να ενσωματωθεί το αλεύρι και να σχηματίσουμε ζύμη μαλακή που όμως δεν κολλά στα δάχτυλά μας. Πλάθουμε ισομεγέθεις μπαλίτσες και τις τοποθετούμε σε ταψί φούρνου περασμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε τα κουλουράκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα, για περίπου 18-20 λεπτά. Βγάζουμε από τον φούρνο, αφήνουμε να κρυώσουν για 20 λεπτά και απολαμβάνουμε.
Καλή Απόλαυση!