Υλικά:
- 4 μέτριου μεγέθους ντομάτες, κομμένες σε παχιές ροδέλες
- 1 φλ. τριμμένη φέτα light
- 1 φλ. τριμμένο κίτρινο τυρί light
- 1/2 φλ. φρέσκος βασιλικός
- 3 κ.σ. Ελαιόλαδο
Πως να το φτιάξετε;
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C. Κόβετε τις ντομάτες σε παχιές ροδέλες και τις τοποθετείτε σε μία λαδόκολλα. Ρίχνετε τριμμένη φέτα πάνω στις ντομάτες και από επάνω το τριμμένο κίτρινο τυρί. Ρίχνετε και λίγο φρέσκο βασιλικό και ελαιόλαδο πάνω από την κάθε ντομάτα. Ψήνετε για 8-10 λεπτά μέχρι το τυρί να λιώσει εντελώς. Σερβίρετε αμέσως τις ψητές ντομάτες.