Ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα!
Υλικά :
Πως να την φτιάξετε;
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κρεμμύδι και σοτάρετε για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε το σπανάκι, σκεπάστε την κατσαρόλα και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαραθεί το σπανάκι. Τοποθετείστε το μείγμα σε ένα blender και προσθέστε λίγο από το ζωμό λαχανικών μέχρι να λιώσουν τα υλικά. Επαναφέρετε το μίγμα στην κατσαρόλα. Προσθέστε τον υπόλοιπο ζωμό με το αλάτι, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο, σιγοβράστε για 15 λεπτά μέχρι να πήξει. Σερβίρετε τη σούπα ζεστή και γαρνίρετε με τις ράβδους του φρέσκου κρεμμυδιού.
Καλή Απόλαυση!